Röportajlar
Giriş Tarihi : 30-12-2011 13:49   Güncelleme : 25-10-2017 10:20

Belovacıklı, sözümüzü Tuttuk

TAPU TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

Belovacıklı, sözümüzü Tuttuk

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ilçemizde kurulacak olan Tekstil (Gömlek) Atölyesi için Belediyeye ait 3839 m² lik arsayı Dolunay Tekstil’e verdi.

Gerze Belediye Başkanlığı makamında yapılan törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı “Biz Gerze’ye istihdam sağlayacak her kişiye elimizden gelen her türlü desteği sunacağımızı taahhüt etmiştik. Bu kapsamda bizlere 400 kişilik bir iş yeri kurmayı taahhüt eden Dolunay Tekstil’e Belediye Encümeni kararıyla belediyemize ait arsamızın kullanım hakkını kendilerine tahsis ettik” dedi.

Dolunay Tekstil’in 1994 yılından bu yana tekstil sektöründe üretim yaptığını vurgulayan Şirket Ortağı Bekir Murat, konuşmasında  %90 oranında yurt dışı üretimine ağırlık verdiklerini, istikrar noktasında şirket olarak İstanbul dışında bir yerde üretim yapmayı arzuladıklarını, bu noktada birçok il ve ilçede araştırmalar yaptıklarını, araştırma sonrasında Gerze’de karar kıldıklarını, belediyenin kendilerine tahsis ettiği 3839² alanda 3400² lik Prefabrik kapalı alan oluşturarak burada çalışmalara bir an önce başlamak istediklerini belirtti.

Şirketin ana merkezinin İstanbul’da olduğunu belirten Bekir Murat, en kısa zamanda şirketlerini Gerze’ye taşımak istediklerini ve Gerze ekonomisine katma değer sağlamayı arzuladıklarını ifade etti.

Şirket Yetkilisi Bekir Murat şuan itibarıyla Gerze Merkezde kiraladıkları bir alanda personel yetiştirmeye başladıklarını vurgulayarak Gerze Belediye Başkanına kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu.



 

AdminAdmin