Güncel
Giriş Tarihi : 27-12-2011 00:37   Güncelleme : 27-12-2011 00:37

Çelik, Yine Farkını Hissettirdi

Depremzedelere Moral Gecesi Düzenledi

Çelik, Yine Farkını Hissettirdi

Van  İlinde meydana gelen deprem sonrası Sinop'a gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait Sporcu Kamp Eğitim Merkezi tesislerinde kalan 75 depremzede için moral gecesi düzenlendi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Ünal'ın da katıldığı moral gecesinde depremzede aileler, yerel sanatçıların söylediği şarkılara oturdukları yerden eşlik etti. Çocuklar ise yerlerinde durmadı. Halay çekip eğlenen çocuklara Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Ünal da katıldı

Moral gecesinde konuşma yapan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, zor günleri hep birlikte aşacaklarını söyleyerek kendisinin de öğretmen olduğu dönemlerde Van'da görev yaptığını belirtti. Orada tanıdığı arkadaşlarıyla hala görüştüğünü kaydeden Çelik, "Yaşanan deprem acılarını belki sizlere unutturamayacağız biliyorum. Belki biraz tebessüm yaratmaya çalışacağız yüzünüzde. Acıların silinmesi zor. Çocuklarınız okullarındaki kendi arkadaşlarını özlüyorlardır. Sizler oradaki dostlukları özlüyorsunuzdur. Bizler de sizlerle ilgilenerek her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dostluğumuz, güzelliklerimiz hep baki kalsın" diye konuştu.

AdminAdmin