Siyaset
Giriş Tarihi : 18-08-2023 11:07   Güncelleme : 19-08-2023 16:55

CHP Gerze’ de görev teslim töreni gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Örgütünde görev teslim töreni gerçekleşti.

CHP Gerze’ de görev teslim töreni gerçekleşti

CHP ilçe Başkanı seçilen Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Başkanlığı binasında önceki başkan Nihat Erdal’ dan görevi teslim aldı.

Görev teslim töreni sırasında yeni başkan Birol Sazak önceki başkan Nihat Erdal’ a özverili ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Erdal ise Sazak’ a hayırlı olsun temennisinde bulundu. İki başkan bir birine iyi temennilerde bulunurken görev teslim törenini tamamladı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Konuyla ilgili konuşan CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını İlçe örgütü adına daha da ileriye taşıyacaklarına söz verdiklerini kaydetti.

Sazak, “arkadaşlarımla halkımızın köylümüzün içinde olarak çok çalışacağımıza söz veriyorum. Çok anlamlı karşılıklı güzel temennilerle gerçekleşen bir görev değişimi oldu. Sayın Nihat Erdal ve görevi devreden yönetim kurulu üyeleri yeni yönetimde her zaman yanımızda olacaklarının, tecrübelerini bizlerle paylaşacaklarının sözünü verdiler. Bizlerde bu görevi layığıyla yerine getireceğimizin sözünü veriyoruz. Kazanan CHP, kazanan Gerze olsun. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

AdminAdmin