Güncel
Giriş Tarihi : 12-05-2023 17:46   Güncelleme : 12-05-2023 17:55

Eğlence mekanlarına seçim yasağı

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında eğlence mekanlarına yönelik kısıtlamalar getirileceğini söyledi. Gündoğdu, seçim günü ayrıca içki satışının da yapılmayacağını belirtti

Eğlence mekanlarına seçim yasağı

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında getirilecek kısıtlamalarla ilgili eğlence mekanlarını işleten esnaflara uyarılarda bulundu. Seçimler kapsamında oy verme günü 06.00-23.59 saatleri arasında; içki yasağı uygulamasının gerçekleştirileceğini ifade eden Gündoğdu, oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi ve içilmesinin yasak olduğunu belirtti. 

ÇAY BAHÇELERİ DE KAPALI

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ayrıca oy verme günü 08.00-17.00 saatleri arasında; Eğlence Yerlerine de kısıtlamalar getirildiğini ifade etti. Kahvehane, kıraathane ve internet kefeler eğlence yeri kapsamında olduğundan oy verme suresince kapalı olmaları gerektiğini hatırlatan Gündoğdu, oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacağını söyledi. Eğlence yeri niteliğine haiz lokantalarda yalnızca yemek verileceğini ifade eden Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, oy verme günü oy verme süresince çay bahçelerinin de kapalı olacağını söyledi. 

KAYNAK: VİTRİNHABER
 

AdminAdmin