Güncel
Giriş Tarihi : 16-08-2023 14:25   Güncelleme : 16-08-2023 14:45

ELEKTRİK KESİNTİSİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

Hem evlerinde oturan vatandaşlar hem de iş yeri sahipleri sürekli kesilen elektriğin kendilerini mağdur ettiğini kaydettiler

ELEKTRİK KESİNTİSİ VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

Sürekli gidip gelen elektrikler mağduriyete neden oluyor. Gazetemize ulaşan vatandaşlar kesilen elektriğin nedenini merak ediyor. Gidip gelen elektriğin kendilerini zor duruma soktuğunu söyleyen vatandaşlar, “neredeyse her gün elektrikler kesiliyor. Artık bir çözüm bulunsun” dedi.

Gerze’ de elektrik kesintisinden muzdarip olan vatandaşlar bu kesintilerden bıktıklarını ifade ettiler. Uzun süredir neredeyse her gün elektriklerinin kesildiğini ifade eden vatandaşlar, “gerçekten yorulduk. Sürekli gidip gelen elektrikler yüzünden elektronik aletlerimizi kaybediyoruz” dediler.  

Konu ile ilgili konuşan vatandaşlar, “bu mahallede kasap da var, telefoncu da var, kahvehane de var, elektrikçiler de var. Bizler bu mahalle de ikamet eden insanlarız. Vatandaşların dolaplarında bulunan donmuş gıdalar bozuluyor, soğutucular hasar alıyor. Kısa süreliğine de olsa gidip gelen elektrik bizleri mağdur ediyor. Bakım çalışması olur elektrikler kesilir anlarız ama bu durum artık günlük bir rutin haline geldi. Günde birden çok kesiliyor. Yetkililerden bu konuya çözüm bulmalarını istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz yetkililer ise anlık yaşanılan bir arızadan dolayı kesinti olduğunu, yaşanılan aksaklığın en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirtti. 

AdminAdmin