Yaşam
Giriş Tarihi : 02-02-2024 11:25   Güncelleme : 03-02-2024 14:28

Ger - Ses yardım seferberliğini başlattı

Gerzeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla faaliyet gösteren GER-SES( Gerze Kültür Sanat Eğitim ve Spor Derneği), makarna desteği sağlıyor

Ger - Ses yardım seferberliğini başlattı

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran, gençlerin spor yapmaları, kültür, sanat ve eğitim alanlarında yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında katkıların sağlanabilmesi için kurulan GER-SES, yardım kampanyasını sürdürüyor.

Avrupa Birliği fonları da dahil olmak üzere bir takım derneklerle de dirsek teması içerisinde olduklarını, ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulduklarını belirten dernek başkanı Bülent Eryılmaz, bugün saat 11.00'den sonra Çarşı Mahallesi Medrese Sokak No: 4/B adresinde yoksul, işsiz ve muhtaç aileler için paketlenmiş makarna dağıtımı başlattıklarını söyledi.

 

Yardımlaşma Etkinliği kapsamında açıklama yapan Eryılmaz, "bu ve bunun gibi, yoksul, işsiz ve muhtaç aileleri desteklemek için, gıda ve giysi yardımlarımız, daha önce de olduğu gibi artarak devam edecek.

Bugün derneğimizin önünde gönüllü arkadaşlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi, işsiz vatandaşlarımıza makarna dağıtımı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik