Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2018 12:20   Güncelleme : 25-01-2018 13:01

Gerze EMİTT Fuarında

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT ) 22. kez İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 25-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarda Gerze’de yerini aldı.

Gerze EMİTT Fuarında

EMİTT 2018 Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ana sponsorluğun da 25-28 Ocak 2017 tarihleri arasında seyahat acenteleri, tur operatörleri, oteller, turistik tesisler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Sinop’un da tanıtımının yapılacağı EMİTT 2018 Fuarı; Sinop Valiliği’nin öncülüğünde Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gerze Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi odası ile sektör temsilcileri katılımıyla gerçekleşecek. Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı’nda, Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri sergilenecek.

70 BİN ZİYARETÇİNİN AĞIRLANMASI BEKLENİYOR

Kısa adı EMİTT olan, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılım talebinin geçen yıla göre yüzde 25 arttığı bildirildi. İstanbul’da Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak olan fuarı organize eden İngiltere kökenli ITE bünyesindeki EUF-E Uluslararası Fuarcılık’tan yapılan yazılı açıklamada, 22. EMİTT Fuarı’nda 80’in üzerinde ülkeden 5 bin firma ve markanın bir araya getirilmesinin hedeflendiği bildirildi. Açıklamada fuar süresince düzenlenecek olan Hosted Buyer (davetli tur operatörü) Programı’na bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu, Latin Amerika dahil 81 ülkeden 550 davetli tur operatörü katılacağı program ile uluslararası alanda yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları oluşturulacağı, EMİTT 2018’de 70 bin ziyaretçiyi ağırlamanın hedeflendiği belirtildi.

TURİZM SEKTÖRÜNÜN BULUŞMA NOKTASI

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı 21 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesidir. 16 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

Gerze Belediyesi Emitt'e El sanatları atölyesinin ürünleri, Türkçe-İngilizce tanıtım kitapcığı, Gerze Nokulu ve ilçemize has ürünlerle temsil ettiği öğrenildi.

20 YILLIK UZMANLIKLA, ULUSLARARASI BİR İŞ PLATFORMU

Emitt Turizm Fuarı sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün en büyük buluşma noktasından biri. Her yıl 80’den fazla ülkede ziyaretçi ve katılımcıları bir araya getiren bir iş platformudur.

HEM PROFESYONEL , HEM TATİL ZİYARETÇİSİ

EMITT, turizm sektörü profesyonellerinin bir araya geldikleri ticari bir platform olmasının yanı sıra tatil tüketicileri de fuarı ikinci gününden sonra ziyaret edebiliyor.

EMITT’te 80 ülkeden ziyaretçiler, kalıcı iş fırsatları yakalıyor, erken rezervasyon kampanyaları ile daha uygun fiyatlarla tatillerini gerçekleştirebiliyor.

FUAR BİLGİLERİ

•Fuar Tarihleri: 26 – 29 Ocak 2017 (Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar)

•Fuar Saatleri: 10:00 – 18:30

•Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul – Türkiye

hakan akbaşhakan akbaş