Güncel
Giriş Tarihi : 06-11-2023 11:22   Güncelleme : 08-11-2023 11:28

GERZE OTOGARI HIZLA TAMAMLANIYOR

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin yapımı hız kesmeden devam ediyor

GERZE OTOGARI HIZLA TAMAMLANIYOR

Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk kepçe vurulan, 6 dönümlük alana, içerisinde 10 yazıhane, 5 otobüs durağı, mescit, 1 taksi durağı ve minibüs durağı, kafe, restoran gibi sosyal alanların bulunacağı Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

İlçemizi gerek trafik gerekse gelişimi açısından olumlu yönde etkileyecek olan projede çalışmalar hızlı biçimde devam ederken Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ da şantiye alanını sık sık ziyaret ederek çalışmaları yakından inceliyor.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde çalışmalar tam sürat devam ederken Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projenin en kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçirmeyi planladıklarını belirtti.  

Başkan Şensoy çalışmalar hakkında şu şekilde konuştu:  “Gerze’mizi modern bir terminal ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün geçtikçe nüfus oranı artan ve gelişen ilçemizde mevcut otogarın oluşturduğu trafik problemi maalesef herkesin malumu. Gerze’mizin önemli bir problemine çözüm olacak Otogar projemizi en kısa zamanda tamamlayarak faaliyete geçirme planı içerisindeyiz. İçerisinde kafeteryalar, gişe noktaları ve sosyal donatı noktalarının yer alacağı projemiz İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

AdminAdmin