Güncel
Giriş Tarihi : 05-05-2023 11:36   Güncelleme : 05-05-2023 20:04

Gerze yaza hazırlanıyor

Gerze Belediyesi ekipleri, ilçemizi yaza hazırlamaya başladı

Gerze yaza hazırlanıyor

Yaz aylarında yoğun misafir akımına uğrayan ilçemiz Gerze Belediyesi tarafından yaza hazırlanmaya başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizde yeşili ve mavisiyle daha da güzelleşmeye ve renklenmeye başladı. Yaz aylarında ziyaretçi akımına uğrayan ilçemizde de hummalı çalışmalar başladı.

Liman içi, parklar, sokaklar fazlalıklarından arınırken ilçenin dört bir yanında bulunan yeşil alanlarda yaz hazırlıkları kapsamında bakım, budama ve çiçek dikim faaliyetleri de devam ediyor.

Yaz aylarında vatandaşların çokça vakit geçirdiği, çocukların oyun oynayabilecekleri park, bahçe ve mesire alanlarında ve yeşil alanlar da çalışmalar yürütülürken Gerze Belediyesi ekipleri, parklardaki tamirat, yeşillendirme, çiçek dikimi, çim biçme, peyzaj, temizlik işlerini de gerçekleştiriyor.

Sabahın erken saatlerinde ilçemizdeki çalışmalarını başlatan ve günün geç vakitlerine kadar devam eden Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gerze’ nin yeşillendirilmesi, güzelleştirilmesi ve vatandaşların daha  bakımlı parklarda vakit geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.

AdminAdmin