Eğitim
Giriş Tarihi : 08-04-2022 16:46   Güncelleme : 14-04-2022 12:03

Gerzeli öğrenci, Türkiye Finallerinde Sinop’ u temsil edecek

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinden Kerem Nail Yücel, Türkiye Finallerinde Sinop’ u temsil edecek

Gerzeli öğrenci, Türkiye Finallerinde Sinop’ u temsil edecek

Türkiye Akıl Ve Zekâ Oyunlarında Reversi kategorisinde il birincisi olan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinden Kerem Nail Yücel, Türkiye Finallerinde Sinop’ u temsil edecek.

Sinop Bilim Sanat Merkezinde yapılan Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvası Elemelerinde Gerze Haşim ve Zehra Tarı öğrencilerinden Kerem Nail Yücel, il birincisi oldu.

İlçemizde ortaokul öğrencileri arasında yapılan ''Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları'' ilçe turnuvası elemelerinde Reversi Oyunu İlçe Birincisi olan Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Kerem Nail Yücel, Sinop Bilim Sanat Merkezinde Reversi Oyunu İl Finallerinde Birinci oldu.

Yücel, Haziran ayında Diyarbakır'da yapılacak olan Reversi oyunu kategorisinde Türkiye Finallerinde İlimizi temsil etmeye hak kazandı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlker YILDIRIM; öğrenciyi tebrik ederek başarı belgesi takdim etti. Şube Müdürü İlker YILDIRIM,  Yücel' in  başarısında emeği geçen  çalıştırıcı Zeynep ÜNAL'a , Okul Müdürü A. Hakan YENİCE'ye, Müdür Yardımcıları Emel AYDIN ve Fahri ÖVEYİK'e, İrfan DANACI ve Müşerref SAÇAR' a, yarışmaların Sekreterya işlerini yürüten memur Zeynep GÜRSOY'a teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlker YILDIRIM, Haziran ayında İlimizi temsilen Türkiye Finalleri için Diyarbakır'a gidecek olan  Kerem Nail YÜCEL'e muvaffakiyetler diledi. 

Başarılı öğrenci Kerem Nail Yücel için Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu' nda da bir ödül töreni düzenlenerek Türkiye Finallerinde başarı temennilerinde bulundular. Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak başarılı öğrencimiz Kerem Nail Yücel’ e Türkiye Finallerinde başarılar dileriz. 

AdminAdmin