Güncel
Giriş Tarihi : 13-10-2011 23:23   Güncelleme : 13-10-2011 23:23

Gerze'ye Almanya İlgisi

Almanya'nın Eyaletimi Oluyoruz Ne?

Gerze'ye Almanya İlgisi

Russelsheim Türk Kadınlar Derneğiydi, Delturkoydu, Almanya’dan getirtilen itfaiye araçlarıydı derken şimdi de Almanya Galatasaray Taraftarlar Derneğinden Gerze’ye yardım eli…

 

Galatasaray Taraftarlar Derneği, Türkiye'de yardıma muhtaç ailelere yönelik 2006 yılında başlattığı ''Dosteli'' yardım kampanyası çerçevesinde, bu kez Sinop'un Gerze ilçesine yardım gönderecek.


 Dernek başkanı Hasan Küşneci, düzenlediği basın toplantısında, gelen istek üzerine toplayacakları yardım eşyalarını bu kez Gerze'ye göndereceklerini belirtti.


 Kampanyada, özellikle okul eşyası ve tıbbi malzemeye ihtiyaç duyulduğunu belirten Küşneci, daha önceki yardımları İstanbul Şişli'ye, Gaziantep'e, Bolu'ya, Tokat'ın Turhal, Uşak'ın Banaz ilçelerine ve Ağrı ile Bayburt belediyelerine gönderdiklerini, yardımın dağıtımına bazı yerlerde tanık olduğunu da ifade eden Küşneci, ''İnsanlarımızın yardımları alırken duydukları sevinci görmem, kampanyamıza devam etmek için en büyük etkendir'' dedi.


Yardımların 12 Kasım'da Gerze'ye gönderileceğini ifade eden Hasan Küşneci, kendilerine yardımcı olan Hür Demokrat Parti (FDP) Delmenhorst il Başkanı Tamer Sert'e de teşekkür etti.


Tamer Sert de Dosteli kampanyasını takdirle karşıladığını ve kampanyayı başlatan Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği'ne teşekkür ederek, ''İnsanlara yardım etmek çok güzel. Kampanyanın devam etmesi, yardımların yerine ulaştığını gösterir. Önemli ve anlamlı çalışmalar kalıcıdır'' diye konuştu.


AA

 

 

AdminAdmin