Siyaset
Giriş Tarihi : 01-08-2022 12:35   Güncelleme : 01-08-2022 14:01

İlçe Başkanı Kurt, Sert Konuştu

"Sizin Dikili Bir Ağacınız Var mı Acaba?" Diyerek Vekili Eleştirenlere Sert Çıktı

İlçe Başkanı Kurt, Sert Konuştu

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’ in,  içerisinde konferans salonu, mescit, laboratuvarlar ve çok amaçlı salonların yer alacağı İmam Hatip Lisesinin inşaat çalışmalarının başladığını duyurmasının ardından, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve proje hakkında yapılan eleştirel yorumlar üzerine AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, sosyal medyadan bir mesaj yayınlayarak Milletvekili Nazım Maviş’ e ve yapılan hizmetlere teşekkür etti.

TEŞEKKÜRLER NAZIM MAVİŞ

AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, eleştirel yorumlara karşılık,  ilçemizde yapılan yatırımları hatırlattı.

AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt’ un paylaştığı teşekkür mesajı şu şekilde: “Son günlerde İmam Hatip Okulu paylaşımından sonra çok nezaketsiz, eleştiri adında sohbetler olmaktadır. Mesele okul değil mesele farklı. Bugüne kadar topluma zerre kadar faydası olmayan birçok kişi buradan algı yaratma çabasına girmiş.

Kimseye faydası olmayan kişiler hizmet önceliğinden bahseder olmuş. Haşim ve Zehra Tarı Okulu yaparken karşı gelen zihniyet de aynı. Sanki Sayın Maviş sadece İmam Hatip yaptı öyle mi?

Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Toplum Sağlığı Merkezi, Orman İşletme Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı binası, Zeytinlik Parkı, yeni ihalesi yapılan ilköğretim okulu, komple asfalt, doğal gaz, sahil düzenlemesi ve T’ ler, elektrik altyapısı,  Tekstil Kent Projesi ve köylerimizde sayısız hizmet.

Biz kimseyi ayrıştırmadan, hedef almadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Vekilimizin sonuna kadar yanındayız...

ÇOK PARDON SİZİN DİKİLİ BİR AĞACINIZ VAR MIYDI ACABA?

TÜM DOSTLARIMIZA SELAMLAR.”

AdminAdmin