Güncel
Giriş Tarihi : 09-06-2022 10:00   Güncelleme : 10-06-2022 17:42

İlçemizdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi

Sinop İl Türk Telekom Müdürü Hasan Ural ve Teknik Operasyonlar Yöneticisi Doğan Uçar’ dan gazetemize ziyaret

İlçemizdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi

Türk Telekom İl Müdürü gazetemize yaptığı ziyarette Sinop Türk Telekom Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

İl Müdürü Hasan Ural Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatih Uysal’a, Gerze ilçe merkezinde operasyonel olarak çok güçlü olduklarını belirterek, fiber altyapısı olarak ilçe merkezinde çok büyük yol kat ettiklerini, sahada oldukça güzel çalışmalar yaptıklarını, merkezdeki fiber çalışmalarının son bulmasıyla çalışmalarını kırsala kaydıracaklarını söyledi.

Sinop’ta fiberle birlikte 100 mega bit internet erişimi için çalışmaların sürdüğünü belirten Ural, “Gerze ilçesinde dairelere kadar kabloların fiber çekilmesi için destek verdiklerini, bina içlerine bakır CAT kablo yerine bu fiberlerin çekilmesi ile müşterilerine çok daha kaliteli bir hizmetin verileceğini kaydetti.

Teknik Operasyonlar Yöneticisi Doğan Uçar, bina içi kablolaması bakır olan binalarda ikamet eden müşterilerinin de talep etmeleri durumunda her türlü desteği vererek internet altyapılarının eve kadar fibere dönüştürüleceğini belirtti.

Uçar, “Ayancık’ta yaşanan sel felaketinin ardından teknik ekip ve ödeneklerin arttırılarak doğal afetten etkilenen vatandaşlarımızın sorunları kısa sürede çözüldü. Mobil baz istasyonu üzerinden verilen ürünlerle kırsal da yaşayan vatandaşlarımızın sorunları çözmeye yönelik çalışmalarının devam ediyor” dedi.

İl Müdürü Ural, Türk Telekom Gerze ofisinin açılması için kendilerine gelen talebin sağlanabilmesi adına hafta da bir günde olsa Türk Telekom çalışanlarının Gerze’ye gelerek burada hizmet sunduklarını, pandemi sürecinde bu hizmetin geri çekildiğini ancak bu hizmetin yine haftada bir gün sağlanabilmesinin yeniden değerlendirildiğini belirtti.

AdminAdmin