Yaşam
Giriş Tarihi : 05-10-2011 15:05   Güncelleme : 05-10-2011 15:05

İlklerin Adamı Yüksek

Yüksek, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu (REİS'ini) Unutmadı

İlklerin Adamı Yüksek

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi, Dikmen girişinde bulunan meydana verildi.

Edinilen bilgiye göre Dikmen Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Yeni Meydan Düzenlemesi’ projesi yapım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu, başkanın çalışmaları bizzat yerinde takip ettiği

İfade edilirken Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek’in, Muhsin Yazıcıoğlu’ nun eşi  Gülefer Yazıcıoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve Gülefer Yazıcıoğlu’nun yapılan çalışmadan dolayı çok memnun olduğu, meydanın açılışına bizzat kendisinin katılacağı belirtildi.

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, "Muhsin Yazıcıoğlu gökteki yıldızlar gibi insanlara bir işaret ışığı olacaktır. Kendisi gerçekten Türkiye'nin yetiştirdiği çok büyük, çok erdemli beyefendi bir devlet adamıydı. Kendisi bir helikopter kazası sonucu şehit olmuştur.

Biz gerçekten bu büyük devlet adamı, büyük Türkiye milliyetçisinin kıymetini Türk milleti şehit olduktan sonra daha iyi anladı. O süreçte gözyaşı dökülmeyen ev kalmamıştır. Kaza sonrası Muhsin Yazıcıoğlu 'na ulaşılması için, bir mucize olup kurtulması için Allah'a yalvarıldı. Çağrıldığı, davet edildiği her yere giden Muhsin Yazıcıoğlu 'nun ismini burada yaşatarak ona bir ahtı vefamızı bir nebze olsun ödeyeceğimizi düşündüm. Dikmen, Muhsin Yazıcıoğlu ve devlet adamlarını çok seviyor. Biz bu meydanları, bu isimleri değil kaldırmak, çoğaltmak, yaşatmak düşüncesindeyiz." dedi.

AdminAdmin