Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2021 16:33   Güncelleme : 27-04-2021 13:04

Kafaları karıştıran anket

İlçemizde yapılan anket çalışması 7’den 77’ye herkesin kafasını karıştırdı

Kafaları karıştıran anket

Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde kim veya kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen anket çalışmasında vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde kimlere oy verildiği sorulurken bu hafta sonu erken Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi ittifak adayına oy verileceği; bu hafta sonu milletvekili genel seçimi olsa hangi partiye oy verileceği ve önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerinde hangi ittifak adayına oy verileceği sorularına da cevap istendi.

Vatandaşlardan, son belediye başkanlığı seçimlerinde kime oy verildiği, mevcut belediye başkanı ile Gerze Belediyesi’nin çalışmalarına puan verilmesi istendi.

Ayrıca vatandaşlardan ankette belirtilen, Gerze’de Ak Parti, MHP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nden siyaset yapması beklenilen isimlerin ne kadar tanındığı, güvenildiği ve aday olursa destekleme durumunu ifade etmeleri istendi.

Ankette, Ak Parti eski İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in Gelecek Partisi’nden aday gösterilmesi üzerine Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yazısı paylaştı. Özdemir’in açıklamasında, Çok değerli dostlar.!! 22 Nisan Perşembe günü ilçemizde şahsımla alakalı (farklı bir partiden) Belediye Başkan Adayı olarak anket çalışmaları yapılmıştır. Konuyla alakalı ilişkim ve bilgim yoktur. AK Parti aktif üyesi olarak devam etmekteyim. Saygılarımla”  ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin