Güncel
Giriş Tarihi : 08-01-2021 11:48   Güncelleme : 08-01-2021 13:41

O Bina Gençlik Merkezine Dönüştürülecek

Öğretmenevi inşaatı, Gençlik Merkezine dönüştürülecek

O Bina Gençlik Merkezine Dönüştürülecek

İlçe sahil bandında bulunan, öğretmenevi olması düşüncesiyle inşa edilen ve belirli sebeplerden ötürü tamamlanamayan yapı Gençlik Merkezine dönüştürülecek.

Sahile gelen herkes tarafından sorgulanan ucube binanın, Gençlik Merkezi yapılması noktasında büyük gayretleri olan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve İl Başkanı Uğur Giresun’un emekleri meyvesini verdi. Sinop İl Özel İdaresine ait inşaatın planlar dâhilinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devri sağlandıktan sonra Gençlik Merkezi haline gelmesi için çalışmalar başlatılacak. Gerze Gençlik Merkezi ilçemizde gençlik hizmetlerine ait ilk bina olacak.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ilçemizi ziyaret ederek Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kalfaoğlu, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte inşaattın Gençlik Merkezine dönüştürülmesi noktasında incelemelerde bulundu.

AdminAdmin