Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2023 16:08   Güncelleme : 28-04-2023 13:10

Otogar projesinde imzalar atıldı

Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinde yüklenici firma ile Gerze Belediyesi arasında imzalar atıldı

Otogar projesinde imzalar atıldı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde anlaşmaya varıldı.

2 dönümü yeşil alan, 4 dönümü Küçük Sanayi Sitesi ve geri kalanı Gerze Otogar Yeri olarak ayrılan Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinde yüklenici firma ile el sıkışılıp imzalar atıldı.

Bugün Gerze Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde atılan imzaların her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulunulurken Başkan Şensoy yaptığı açıklamada yüklenici firmanın 400 gün içerisinde projeyi tamamlayıp belediyeye teslim edeceğini kaydetti.

Başkan Şensoy, “Gerze’mizin vizyonunu belirleyecek ve gelişimine önemli katkılar sağlayacak olan Şehirlerarası Terminal Projesi’nde sözleşmemizi imzaladık. Yüklenici firma 400 gün içerisinde projeyi tamamlayıp Belediyemize teslim edecek. Gerze’miz artık Zincirlikuyu Caddesi’nde ki trafik sıkıntısından da kurtulmuş olacak. Gerze’mize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İmza programı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AdminAdmin