Güncel
Giriş Tarihi : 13-05-2022 09:54   Güncelleme : 13-05-2022 10:43

'Özel' Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Rukiye Özel, ilçemizde yeni hukuk bürosunu açtı

'Özel' Hukuk Bürosu açıldı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2010 yılında mezun olan ve Ceza Hukuku alanında Yüksek Lisansını tamamlamış olan Av. Rukiye Özel, ilçe merkezinde hukuk bürosunu açtı.

‘Güven ve mesleki etik olmazsa olmazımız olacak’

Sinop Barosunda stajyerlik görevini tamamlamasının ardından Ahmet Şahin İş Merkezinde hukuk bürosunu açmış olan Avukat Rukiye Özel, “Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, karşılıklı güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışacağım" diyen Avukat Rukiye Özel, "bu mesleğin olmazsa olmazı güven duygusudur. Bundan dolayı güvenirlilikten asla taviz vermeyeceğim" dedi.

‘Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı vurgulayan Av. Rukiye Özel her bir bireyin hukuki olarak temsile ihtiyacı olabileceği şiarı içerisinde hareket edeceğini kaydetti.

Gerze’de balıkhane mevkiinde Ahmet Şahin İş Merkezinde bulunan avukatlık bürolarında hukukun her alanında, hukuki olarak her türlü sorunlara danışmanlık hizmeti sağlayabileceklerini vurguladı.

Evli ve iki çocuk annesi olan Av. Rukiye Özel’e Gerzenin Sesi Gazetesi olarak Gerze’mize kazandırdıkları yeni hukuk bürosunun hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar dileriz.

Av. Rukiye Özel 0530 379 38 62 telefon numarası ve adreslerinin Çarşı Mahallesi Ahmet Şahin İş Merkezi Daire 2’ de olduğunu kaydetti.

AdminAdmin