Güncel
Giriş Tarihi : 29-08-2023 18:46   Güncelleme : 29-08-2023 19:00

Sarımsak köyü sakinlerinin yol talebi

İlçemize bağlı Sarımsak köyünde bozuk köy yolları sürücülerin ve köylülerin tepkisini çekiyor

Sarımsak köyü sakinlerinin yol talebi

Sarımsak köylülerinin kullandığı yolun bozuk olması sürücülerin ve köylülerin tepkisini çekiyor. 

Asfaltlanan yolun bozulduğunu ve bakımının yapılmadığını belirten sürücüler ve köylüler, “yolda gidip gelirken çukurlara düşmemek için savaş veriyoruz ” dedi.

Köyün yaz aylarında misafir ağırladığını, kışın bu yolların yağmurda, karda ve kötü hava koşullarında tehlikeye neden olduğunu, yetkililerin bu yola çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.

Köylüler, “bu videoyu üzülerek gönderiyoruz. Sarımsak köyünün yetkilileri, bu yolu sizlerde kullanıyorsunuz. Yol çok kötü durumda. Siz bu sorunları üst makamlara bildirmezseniz onlar bizim şikayetimizi bilemezler. Bu sorunu sizin iletmeniz lazım. Bu yollarla azıcık ilgilenin. Bu yollar bizim güzelim köylerimize yakışmıyor. Kaç yıldan beri bu yol böyle. Sarımsak köyü Ecelibaşındayız. Yolun büyük çoğunluğu bu şekilde. Gördüğünüz gibi burası Sarımsak köyün yetkililerini suçlamıyorum ama lütfen görevinizi daha iyi yapın bu bize yakışmıyor.

Yetkililerden yollarımızın biran önce yapılmasını istiyoruz. Yetkililer köylerimizi gezsinler yolların nasıl olduğunu görsünler. Gezmezlerse yolların bozuk olduğunu göremezler. Bozuk yolları gördüklerinde bize hak vereceklerdir” ifadelerinde bulundular.

AdminAdmin