Güncel
Giriş Tarihi : 31-01-2018 19:42   Güncelleme : 31-01-2018 19:50

Sinoplu Kadınlar ''Gönüllü Askerlik'' başvurusunda bulundu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Sinoplu Kadınlar gönüllü askerlik başvurusunda bulundu

Sinoplu Kadınlar ''Gönüllü Askerlik'' başvurusunda bulundu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Sinoplu Kadınlar gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve aralarında bir şehit annesinin de bulunduğu grup gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop Şubesi öncülüğünde AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Nurdan Altınkök ile vatandaşlardan oluşan grup, Sinop Askerlik Şubesi Başkanlığına giderek gönüllü askerlik için başvuru yaptılar.

Harekatın amacının Türkiye'nin sınırlarında ve bölgede güvenlik ile istikrarın sağlanması olduğunu vurgulayan Özçelik, "Harekat herhangi bir kavme, ırka karşı değil, PYD/YPG/PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerine yöneliktir. Bizi taciz eden üç beş ipsize, soysuza soluk aldırmayacağız. Afrin operasyonu başarıyla tamamlandığında doğu Akdeniz'e ulaşmayı hedefleyen PKK kuşağı tamamen engellenmiş olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, bu operasyonu Allah'ın izniyle zafere ulaşmak suretiyle kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Seda ŞengülSeda Şengül