Siyaset
Giriş Tarihi : 08-04-2011 11:42   Güncelleme : 08-04-2011 11:42

Tandoğan Kınama Mesajı Yayımladı

Nuh Tandoğan yayımladığı mesajda, Boyabat ilçesinde 3 polisin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyı kınadı

Tandoğan Kınama Mesajı Yayımladı

Sanayici ve İşadamı Nuh Tandoğan yayımladığı mesajda, Boyabat ilçesinde 3 polisin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyı kınadı.

Mesajında bütün terörist eylemlerin, barış ve huzura vurulmuş büyük bir darbe olduğuna dikkat çeken Tandoğan, mesajına şöyle devam etti; "Karanlık planlar kuranlar; güneyiyle kuzeyiyle, doğusuyla batısıyla Türkiye'nin dört bir yanından sadece nefret kazanıyorlar.

Kahraman güvenlik güçlerimize karşı haince bir terör saldırısı düzenlendi. Milletimize bir kere daha korku yaşatılmak istendi. Terörün failleri bilmeliler ki bu yolla hiç bir yere varılamaz.

Karanlık planlar kuranlar; güneyiyle kuzeyiyle, doğusuyla batısıyla Türkiye'nin dört bir yanından sadece nefret kazanıyorlar. Onların amaçlarına ulaşmalarına bu toprağın insanı müsaade etmez. İnsanımız tarih boyunca hiç bir zaman teröre boyun eğmedi.

Bu hunhar saldırının hepimizi üzdüğü ve endişeye sevkettiği bir gerçek olsa da, buna karşı ortaya konacak çözüm önerilerinin, bu tür karanlık olayları planlayanların amaçlarına hizmet etmeyecek şekilde olması zaruridir. 

Terörden canı çok yanan insanımız, hâinlere en güzel cevabı sağduyu, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla verecektir.

Milletimizin yapması gereken, meydana gelen bu  üzücü olayı, çirkin emelleri için kullananların kışkırtmalarına gelmemek; insan hakları ve demokratik alandaki kazanımlarımızı kaybettirecek düşünce ve hareketlere prim vermemektir.

Parti, mezhep ve etnik kimlik ayırımı yapmadan teröre karşı ortak tavır almak; şer odaklarına boyun eğilmeyeceğini birlik ve beraberlik tablosuyla ortaya koymaktır. İster demokratik açılım ister kardeşlik projesi, adı ne olursa olsun, insanımızın birlik, beraberlik ve sulh atmosferinde yaşaması ve demokrasimizin maneviyata da açık en üst çizgiye çıkarılmasına sağduyu ile katkıda bulunmaktır.

Bu vesileyle, yapılan menfur saldırıyı kınıyor yaralanan polislerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Emniyet camiasına ve Milletimize geçmiş olsun diyorum.

Milletimizin, metanetli ve vakur duruşuyla bu badireleri de atlatıp hak ettiği aydınlık günlere ulaşacağını ümit ediyorum"
AdminAdmin