Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2023 12:17   Güncelleme : 10-05-2023 10:15

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG Gerze Sokaklarında

Türkiye’nin ilk yerli ve milli arabası TOGG, Gerze’ nin sokaklarında vatandaşlarla buluştu

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG Gerze Sokaklarında

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Gerze’ de görücüye çıktı. Gerze’ de vatandaşların büyük bir heyecanla karşıladığı TOGG’un önünde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlar birbirleri ile yarıştı.

"YERLİ VE MİLLİ ARAÇLA HERKESİN GURUR DUYMASI LAZIM"

TOGG'u görmek isteyen vatandaşlar Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önüne akın etti. Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Nazım Maviş ve Seyit Ali Çetin, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ile birlikte 57 SNP 57 plakalı Türkiye’nin ilk yerli otomobilini kullanarak ilçede tur attılar.

TOGG'u yakından gören vatandaşlar ise dikkatle inceledi. TOGG’ un tanıtımı sırasında açıklama yapan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, “Türkiye’ nin gururu, milletimizin gururu yerli otomobilimiz TOGG Cumhurbaşkanımızın liderliğinde üretildi ve bugün Gerze’ de. Görüyoruz ki milletimiz gerçekten kendi malıyla, kendi ürünüyle yerli ve milli otomobiliyle gurur duyuyor, bu milletimizin eseridir. Herkese hayırlı olsun.

Şuanda Gerze’ deyiz, muhteşem bir coşku var, muhteşem bir heyecan var. Türkiye’ nin gururu yerli ve milli otomobilimiz TOGG, bugün Gerze’ de. Vatandaşlarımız karton diyenlere, ithal diyenlere kapak cevap veriyor. Milletimiz kendisiyle gurur duyuyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde milli gururumuz TOGG vatandaşlarımız tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor.

DAHA ÇOK GURUR YAŞAYACAĞIZ

Az önce Sinop sokaklarındaydık. Herkes telefonlarına, kameralarına sarıldı, Milli Gururumuzun videolarını, fotoğraflarını çekti. Şuanda da Gerze’ de sokaklarda, camlarda, pencerelerde herkes bu milli gururu paylaşıyor. Bu gurur hepimizin, bu milletimizin gururu. Bu gururu bize yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a teşekkür ediyoruz, Cumhurbaşkanımızla birlikte daha nice gurur yaşayacağız. Milletin ayağa kalkışının, direnişinin simgesi olan 14 Mayıs’ ta da Allah’ ın izniyle Cumhurbaşkanımızı sandıklardan bir kere daha gururumuz olarak çıkaracağız” diye konuştu.

TOGG' u Gerze' de coşkulu büyük bir kalabalığın yanında Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile cumhur ittifakının ortakları olan siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma karşıladı. Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan TOGG yine aynı coşku ve heyecanla ilçemizden uğurlandı.

AdminAdmin