Güncel
Giriş Tarihi : 19-10-2011 18:41   Güncelleme : 19-10-2011 18:41

Yerinde Kontrol Etti

Vali, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde Ziyaret Etti

Yerinde Kontrol Etti

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz bir dizi incelemelerde bulunmak için Yenikent Beldesini Ziyaret Etti.

Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın ve Meclis Üyeleri Vali Cengiz’i kapıda karşılanan Vali Dr. Ahmet Cengiz, ilk olarak belediye başkanlığını ziyaret etti. Burada yapılan sıcak sohbetin ardından asfaltlama çalışması yeni tamamlanan Çanakçı yolu ve Çeçe Sultan Türbe yolunu gezen Vali Cengiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Cengiz yapmış olduğu açıklamada bir önceki yıla göre bu yıl Özel İdare olarak yol çalışmalarında ciddi ataklar yaptıklarını vurgulayarak, önümüzde ki sene konularında uzman bir kadroyla yol çalıştayı yapmak istediklerini, bu şekilde hangi konularda nelere ihtiyaçlarının olduğunun ortaya çıkarılmasını düşündüklerini vurguladı.

Vali Dr. Ahmet Cengiz, “Köylerimizin öncelikli sorunu yol dur. Düşüncemiz köy yollarının stabilize yerine yavaş yavaş asfalt haline dönüştürülmesidir. Hizmetlerimiz önümüzdeki sene daha ileri bir seviyede olacaktır. Hedefimiz her yıl hizmetlerimizi katlayarak artırmaktır” dedi.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, ayrıca Sinop köy yolu ağı bakımından Türkiye’de 5 bin 8 kilometreyle 7. sırada olduğunu sözlerine ekledi.





AdminAdmin