Siyaset
Giriş Tarihi : 18-12-2023 11:50   Güncelleme : 19-12-2023 13:27

Yüksek: “Belediyeler siyaset değil hizmet makamıdır”

Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, projelerini açıklamaya devam ediyor. Belediye başkanlığı döneminde evde bakım hizmeti gerçekleştireceklerini belirtti

Yüksek: “Belediyeler siyaset değil hizmet makamıdır”

Sağlık alanında verdiği desteklerle takdir kazanan Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, Belediye başkanlığı döneminde evde bakım hizmeti gerçekleştireceklerini söyledi. Sağlık, yaş vb. nedenleriyle şahsi temizlik işlerini yapamayan Gerzelilere evde bakım hizmeti vereceklerini kaydeden Yüksek, her daim vatandaşların yanında olacağını belirtti.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, “belediye siyaset değil hizmet makamı, bizde belediye başkanlığı dönemimizde bunu en güzel şekilde göstereceğiz. Eğitimden, ulaşıma, sosyal yardım projelerinden sağlık alanına birçok kulvarda Gerze’ ye yenilikler kazandıracağımız gibi vatandaşlarımızın her birinin takdirini kazanacağız. Her adımımızı, Gerze için, Gerzeli vatandaşlarımız için atacağız. Evlatlarımız daha güzel sabahlara uyanabilsin diye gayret göstereceğiz.

Belediye başkanlığımız döneminde sağlık ve yaş sebebi nedeniyle şahsi temizlik işlerini yapamayan Gerzeli hemşehrilerimize evde bakım hizmeti vereceğiz. Dualarını alacağız. Yaşlılık ve yaşın verdiği zorlukların yanında bizler onlara yardımcı olacağız, yeri gelecek elleri yeri gelecek gözleri olacağız. Her şey Gerze için” diye konuştu.

AdminAdmin