Asayiş
Giriş Tarihi : 17-02-2015 14:31   Güncelleme : 17-02-2015 14:38

“Gençlerden Ecdada Mektup“ Yarışmasının Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup” yarışmasına başvurular sürüyor.

“Gençlerden Ecdada Mektup“ Yarışmasının Başvuruları Başladı
 Sinop Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürü Cengiz Keskin beraberinde ki Sinop Gençlik Merkezi Lideri Sezai Ersoy ve Ebru Yavuz ile Gerze'de bulunan Liseleri ziyaret ederek öğrencilere yarışma hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra gazetemizi ziyaret eden Keskin  yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan yarışmada, hedeflerinin Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış Harekatı’nın 100. yılında, gençlerin ecdatlarını hayırla anmasını sağlamak olduğunu söyledi. Yarışma ile gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmanın amaçlandığını ifade eden Keskin, yarışmaya 11 - 29 yaş arasındaki kişilerin katılabileceğini belirtti. Başvuruların, 28 Mart’a kadar devam edeceğini hatırlatan Keskin, şu bilgileri verdi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız tarafından ’Çanakkale Zaferi ile Sarıkamış Harekatı’ konularını içeren “Gençlerden Ecdada Mektup” yarışmasının başvuruları sürüyor. Gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutmayı amaçlayan yarışma, 11 - 14, 15 - 18 ile 19 - 29 yaş grupları arasında 3 farklı kategoride yapılacak. Yarışma ile ’Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış Harekatı’nın 100. yılında, 100 mektup hedefleniyor. Yarışmaya ilişkin başvuru formu ile gerekli bilgilere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın internet sitesinden ulaşılabilir."

Keskin, yarışmada dereceye giren öğrencilerden

Birinciye; Ultrabook ve Bakanlık kitap seti

İkinciye; Dizüstü bilgisayar ve Bakanlık kitap seti

Üçüncüye; Akıllı telefon ve Bakanlık kitap seti hediye edileceğini belirtti.


AdminAdmin