Eğitim
Giriş Tarihi : 03-10-2018 16:47   Güncelleme : 03-10-2018 17:10

Özel Öğrencilerden En Sevgiliye Yolculuk

Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde İskele Camiini ziyaret ettiler.

Özel Öğrencilerden En Sevgiliye Yolculuk

Ziyarette özel öğrencilere; Gerze Kaymakamı Murat Güven, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Kocakaya ve Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar eşlik etti.

Ziyarette özel misafirlerini kapıda karşılayan Müftü Karar, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Öğrenciler daha sonra İskele Camii imamı Bayram Karakaş eşliğinde caminin avlusu, minberi, mihrabı ve vaaz kürsüsünü gezerek, bilgiler aldılar.

Ziyarette konuşan Gerze Müftüsü Bayram Karar, İslam dininin toplumun her kesimini ayrımsız bir şekilde kucakladığına dikkat çekerek, “Engelli kardeşlerimize hizmet etmek ve onların yüzlerindeki tebessüme vesile olmak, hepimizin en önemli görevlerindendir. İslam dini engelli kardeşlerimize özel bir yer ayırmakta ve özel inisiyatifler tanımaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde atrık camilerimiz, engelli kardeşlerimizin de kolaylıkla ibadet edeceği şekilde yeniden düzenlenmektedir. Dileyen tüm kardeşlerimiz, istedikleri her vakitte camimizi ziyaret edebilir, din görevlilerimizden bilgi ve yardım talep edebilirler” dedi.

Özel öğrenciler, daha sonra Müftü Karar eşliğinde ziyarete açılan Peygamber efendimizin sakal-ı şerifini yakından gördüler.

Kaymakam Güven ve Başsavcı Kocakaya Özel Öğrencilerin Sofrasına Misafir Oldu

İskele camiini ilgiyle gezen özel öğrencilere, ziyaret sonrası İskele Çay Bahçesinde, ikramda bulunuldu.

Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine İskele Çay Bahçesinde, Gerze Kaymakamı Murat Güven, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Kocakaya eşlik etti.

      

Seda ŞengülSeda Şengül