Güncel
Giriş Tarihi : 14-12-2018 10:26   Güncelleme : 14-12-2018 11:56

Camii yapım çalışmalarına başlandı

Atatürk mahallesine Camii yapımına başlandı

Camii yapım çalışmalarına başlandı

İlçemiz Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi üzerinde (Hesapçı bağında) yapılacak olan Camii Yeri için yol çalışmalarına başlandığı öğrenildi.

Gerze Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmaların büyük bir titizlik içerisinde yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ekiplerimizi mahalle sakinleri tarafından yapılması istenen ibadethane ile ilgili biz belediye olarak alt yapı,yol vb. çalışmalarımızı başlattık dedi.

Çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi alan Başkan Belovacıklı yaptığı açıklamada İbadethanelerimiz bizler açısından oldukça önem arz etmektedir. Diyerek konuşmasını şu şekilde devam etti: “Geçtiğimiz hafta vatandaşlarımızın en uğrak yeri olan Merkez Camii çevresinde peyzaj çalışması yürütüp temizlik işlemlerine başlamıştık. Bu doğrultuda geçtiğimiz haftalarda bizlere Camii yeri için istekte bulunan 19 Mayıs Mahallesi sakinlerine verdiğimiz sözü yerine getirdik. Ve mahalle sakinlerine en uygun yeri gösterdik. İbadethanelerimiz tüm Müslüman Alemi için övünç kaynağıdır. Bu doğrultuda Atatürk Mahallesi Camii Yeri için vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak adına ara yolu hizmete sokuyoruz. Düzleyeceğimiz zemin üzerine kilit parke taşı döşeyerek bu yolu en kısa sürede hizmete koyacağız. Atatürk Mahallesi sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

AdminAdmin