Güncel
Giriş Tarihi : 16-01-2018 17:48   Güncelleme : 16-01-2018 21:06

ÇEVİR ŞİŞİ YANMASIN

İlçemizde yeni yayın hayatına başlayan bir internet sitesinde çıkan haber gerek ulusal basında gerekse de yerel basında büyük tepki uyandırdı.

ÇEVİR ŞİŞİ YANMASIN

Bu haberin çıkmasının ardından yapılan açıklamanın haddi aştığını belirten usta gazeteci Mete Çağdaş konuyu sitesine taşımış ardından da malum siteden “Yanlış Anlaşıldık” şeklinde bir açıklama yapılmıştır.

Malum sitenin yanlış anlaşıldık haberinin üzerine ikinci bir yazı kaleme alan Mete Çağdaş konuyla ilgili olarak konunun muhataplarına şu soruları sordu.

Bizlerde tarafsız gazetecilik adına bu haberi noktasına virgülüne dokunmadan siz okuyucularımıza aynı şekilde sunuyoruz.

Cevap Verin Bakalım

Dün yayımladığımız “ Olmadı Be Başkan Keşke Diyeceğin Şeyleri Söylemeseydin “ Başlıklı haberimizle ilgili olarak haberi yayımlayan haber Gerze isimli internet haber portalından bir açıklama yapıldı.

Fakat AÇIKLAMA’dan daha çok habere konu olan AK parti Gerze ilçe Başkanı Tahsin Bayrak’ı AKLAMA gereği duyulmuş. Yaptıkları haberi İNKÂR ETMİYORLAR fakat YANLIŞ ANLAŞILDIKLARINI iddia ediyorlar. İyi niyetli haber yapmak istediklerini belirtiyorlar. Bizim ise haberi çarpıttığımızı iddia ediyorlar.

HALKSESİ.COM SORUYOR:

TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞE İNANAN HABER SİTEMİZ DİYE BELİRTMİŞSİNİZ FAKAT DEVAMINDA İSE “ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’NİN GERZE’DE VE SİNOP’TA BÜYÜMESİNİ İSTEMEYEN VE BU KONU DA BİR ALGI OPERASYONU YÖNETMEYE ÇALIŞAN MEDYA MENSUPLARINA BURADAN BİR ÇAĞRI YAPIYORUZ”CÜMLESİ NEDİR? SİZ BAĞIMSIZ BİR YAYIN ORGANI MISINIZ? YOKSA AK PARTİ’NİN Mİ? YA DA SİZ AK PARTİ’NİN AVUKATIMI SINIZ?

BAHSİ GEÇEN HABER DE “TEHDİT” GİBİ YAKLAŞIM OLMADIĞINI… DİYE BİR CÜMLE KURMUŞSUNUZ PEKİ TAHSİN BAYRAK’IN AÇIKLAMASI DİYE YAYIMLADIĞINIZ ŞU CÜMLE ““bu sadece kurumlarla ilişkili değil, herhangi bir medya mensubu da haddini bilmediği takdirde hükümet’imize aksi yönde bir tavır alırsa, bunun da gereğini yapacağız” TEHDİT değil ise sizce nedir?

ŞİMDİ SİZİN YAPTIĞINIZ BU AÇIKLAMA GERÇEKTEN BAĞIMSIZ, ÖZGÜR ,İLKELİ ,ŞEREF VE ONURU İLE YAPILAN GAZETECİLİK Mİ YOKSA AK PARTİYE TETİKÇİLİK Mİ?

YENİ AÇTIĞINIZI BELİRTTİĞİNİZ HABER PORTALINIZDA HALA SİTENİZİN ADI BİLE YAZILMAMIŞKEN İLK HABERİNİZ NİÇİN AK PARTİ İLÇE BAŞKANININ AÇIKLAMASI OLDU?

NİÇİN YAYINA BAŞLADIĞINIZ İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPMANIZ GEREKMİYOR MUYDU? MADEM GAZETECİLİK YAPTIĞINIZI İDDİA EDİYORSUNUZ O ZAMAN HABER PORTALINIZ MALİYEYE KAYITLI MIDIR?

HABER PORTALINIZIN MALİ GELİRİNİN ESKİ BİR AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN FİNANSE EDİLDİĞİ İDDİALARI GERZE DE AYYUKA ÇIKMIŞ DURUM DA BU DOĞRU MU YOKSA ORTAYA ATILMIŞ YALANDAN OLUŞAN BİR DEDİKODU MU?

Halksesi.com'da yayınlanan haberin tamamını okumak için alttaki linki  tıklayabilirsiniz. 

hakan akbaşhakan akbaş