Güncel
Giriş Tarihi : 08-04-2016 15:56   Güncelleme : 08-04-2016 16:09

Gerze'de Polis Haftası Kutlamaları

İlçemizde huzurun ve güvenliğin muhafazası için gecesini gündüzüne katarak çalışan Emniyet Teşkilatımız 171. Yılını gururla kutladı

Gerze'de Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası Gerze'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Kutlamalar kapsamında ilk olarak Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar'ı makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Komiser Kadir Yılmaz, Polis Merkez Amiri Aslıhan Özcan, Polis Memuru Sezer Arık, Kaymakam Bayraktar'a çiçek takdim ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ise, Polis Teşkilatının 171. yılını kutlayarak, Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 171.’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum. Türk halkının saygı ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan şanlı Türk Polis Teşkilatına başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Emniyet Haftası etkinlikleri, Gerze Anaokulu öğrencileri tarafında İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleşen ziyaret ile devam etti.

Ziyarette minik öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Yapıcı, "Miniklerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bizler onların daha iyi ve daha temiz bir hayat sürebilmesi için gayret sarf etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün ikinci konuğu CHP Gerze İlçe Teşkilatı oldu. Ziyarette dairede bulunan tüm emniyet mensuplarını sırasıyla ziyaret ederek Polis Haftasını tebrik eden CHP heyeti adına İlçe Başkanı İlknur Kara Bir açıklama yaptı. Açıklamasında Emniyet güçlerinin toplumda ki yerine ve önemine değinen Kara, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamakla görevli Polis Teşkilatımız, 171 yıldır gösterdiği üstün başarı ve çalışma azmi ile toplumun huzur ve refahının en büyük güvencesi olma mutluluğunu ve onurunu yaşamaktadır. Kanunların kendisine verdiği yetki ve sorumluluklarla, kamu düzenini, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlenen teşkilatımız, görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde hareket ederek halkımızın güven ve desteğini almaktadır." şeklinde konuştu

İlçe Emniyet Müdürlüğünün son ziyaretçileri ise Gerzenin Sesi Gazetesi oldu. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı ile bir araya gelen Gazetemiz adına bir açıklama yapan Başyazarımız Fatih Uysal, Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin en önemli teminatlarından birisidir. Teşkilatımızı güçlü kılan ana faktör, teknolojik iyileşmelerin ötesinde, milletin içinden çıkması, onun değerlerine saygı duyması, milletine ait olmanın gururunu en önemli değer olarak taşımasıdır.

Vatanı, bayrağı, milletimizin birlik ve beraberliğini korumak için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren teşkilatımız, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmakta, bu kapsamda Gerze ilçemizde de bu anlayışla hareket ederek çalışmalarını sürdürmektedir

Bu düşüncelerle canlarını vatanı uğruna hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, halen çalışmakta olan teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum" dedi.
Emniyet Haftası 10 Nisan Pazar günü Atatürk büstünün önünde gerçekleşecek tören ile sona erecek

Seda ŞengülSeda Şengül