Güncel
Giriş Tarihi : 17-09-2018 11:40   Güncelleme : 17-09-2018 13:07

Okullarda İlk Gün Coşkusu

3 aylık yaz tatilinin ardından öğrenciler yeniden ders başı yaptı.

Okullarda İlk Gün Coşkusu

Yaz tatilini geride bırakan öğrenciler ve öğretmenler 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına başladı.  İlk günün heyecanını yaşayan öğrenciler , velileri ve öğretmenleri sabah saatlerinde okul önlerinde hazır bulundu.


 

İlçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu'nda "Okul Açılış Programı" düzenlendi.  Program saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.  Daha sonra bu yıl Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu'nda okul müdürü olarak atanan Murat Balcıoğlu açılış konuşması gerçekleştirdi.

"Bayrağı Daha İleri Götüreceğiz"

Görevine yeni başlayan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Müdürü Murat Balcıoğlu;

"Kıymetli idareci ve öğretmen arkadaşlarım, saygıdeğer veliler ve sevgili öğrenciler, 2018-2019 öğretim yılından itibaren artık hep beraberiz. Yaklaşık 38 yıldır bu eğitim kurumu Gerze'mize , Gerze'mizden tüm dünyaya uzanan bir gönül elçiliğiyle öğrencilerimizi yetiştirmekte ve bunun haklı gururunu ve onurunu bugün yaşamaktadır.  Bizlerde bizden önceki yönetimden aldığımız bayrağı bu çok güçlü ekip ile güçlü öğretmen kadromuzla daha ileriye götüreceğimize olan inancımız sonsuzdur. Sizlere güveniyoruz. Sizleri seviyoruz. Sizlere olan desteğimiz tamdır"

"Öğrenci Merkezli Olacağız"

"Amacımız öğrenci merkezli , pozitif ve başarının maksimumum seviyede olduğu bir okul olmak. Gerze'nin en merkezi okulu olmanın verdiği avantajı hep birlikte yaşayacağız. Öğretmenliğe başladığım ilk dün gibi heyecanlıyım. Çünkü karşımda çok güçlü bir öğrenci profili var. Hepiniz okulumuza hoşgeldiniz" dedi.

Okul Müdürünün konuşmasının ardından  öğretmenlerden oluşan koro  öğrencilere müzik ziyafeti yaşattı. Öğrenciler öğretmenlerinin söylediği  şarkılara eşlik ederek  coştu. Daha sonra ortaokula yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine çiçek hediye edildi. 5. sınıflar yeni başladıkları okullarının duvarına el izlerini çıkarırken bol eğlenceli anlar yaşandı.

Okul açılış programı öğrencilerin ellerindeki balonları iyi dilek ve temenniler ile gökyüzüne bırakması ile son buldu.

Seda ŞengülSeda Şengül