Güncel
Giriş Tarihi : 23-10-2017 09:41   Güncelleme : 24-10-2017 18:11

PTT'nin 177. Kuruluş Yıldönümünde Kaymakam'ı Ziyaret Ettiler

PTT’nin 177. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Gerze PTT Merkez Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Gerze Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti

PTT'nin 177. Kuruluş Yıldönümünde Kaymakam'ı Ziyaret Ettiler

PTT’nin 177. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Gerze PTT Merkez Müdür Vekili Rıza Belovacıklı ve çalışma arkadaşları, Gerze Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti.

Kaymakam Güven’e ziyarette bulunan Belovacıklı, “ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişe sahip teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıldönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşamaktayız” dedi. 1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet vermekte olduklarının altını çizen PTT Müdürü, her yıl olduğu gibi, bu yıl da PTT’nin kuruluşunun yıldönümünü büyük bir heyecanla kutladıklarını ifade etti.

 

 

Sosyal sorumluluk alanında öncü

Belovacıklı, konuşmasının devamında şöyle dedi: “Gerek personelimizle, gerekse en modern ekipmanlarımızla ilçemize en iyisini sunmaya çalışıyoruz. PTT sosyal sorumluluk alanında da öncü ve fark yaratan projelere imza atmaktadır. Ülkenin kalkınmasında ve topluma yarar sağlayan uzun vadeli ve sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı temel sorumlulukları arasında görmekte ve yenilikçi projeleriyle Türkiye’nin geleceğine sosyal anlamda da yatırım yapmaktadır”

İlçemiz kaymakamı Murat Güven ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, haberleşmenin insanlığın var oluşuyla birlikte ihtiyaç duyulan bir hizmet haline geldiğini söyledi. PTT’nin 177. kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade eden Güven, “Kendini her yıl yenileyerek, gelişme ve çağa ayak uyduran PTT, bankacılık faaliyetlerinden kargo hizmetlerine kadar, birçok konuda her türlü hizmeti vatandaşa ulaştırmaktadır” dedi.


Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş