Güncel
Giriş Tarihi : 24-11-2018 12:16   Güncelleme : 24-11-2018 12:33

Santraç Turnuvası Başladı

24 kasım öğretmenler günü özel santraç turnuvası

Santraç Turnuvası Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gerze Belediyesi ve Satranç Turnuvası İl Temsilciliği iş birliği ile düzenlenen Ödüllü 24 Kasım Öğretmenler Günü Açık Satranç Turnuvası ilk tur maçlarıyla başladı.

Gerze’de 3.'sü düzenlenen Turnuva saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak akabinde turnuva içerik ve genel kurallardan bahsedildi.

Turnuvaya, 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde 10 Yaş, 14 Yaş, 18 Yaş ve altı ile genel olmak üzere 4 kategoride sporcular katılmaktadır. Genel kategoride 2000 yılı ve öncesi doğan sporcularla öğretmen, emekli öğretmen, öğretim görevlisi, antrenör ve hakemler yarışacak.

24 Kasım cumartesi ve 25 Kasım Pazar günü olmak üzere 2 gün sürecek olan turnuva sonunda kazanan sporculara çeşitli hediyeler verilecek.

Ayrıca turnuva sahipleri kendilerini bu özel günde Gerze’ye davet ettikleri için bu güzel gün anısına ve bu organizasyonda emeği geçen Gerze Belediyesi ve Gerze Esnaflarına teşekkürlerini sunarken turnuvanın yapıldığı Bodrum Cafe Düğün Salonunu sporculara tahsis eden Gerzeli İşletmeci Erdal Duran'a ise ayrıca teşekkür ettiler.

Bu arada turnuva yetkilileri "Başta Ulu Önderimiz Mustafa kemal Atatürk, şehit ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz ile yeni nesiller yetiştirmeye devam eden öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyoruz’’ diyerek turnuvaya katılan sporculara başarılar dilediler.





AdminAdmin