Güncel
Giriş Tarihi : 17-12-2018 09:42   Güncelleme : 17-12-2018 11:36

Şehr-i Gündeme Konuk Oldu

Bölgem Mühendislik Doğalgaz Konusunda Konuştu

Şehr-i Gündeme Konuk Oldu

2013 yılından bu yana ilçemizde doğalgaz çalışmaları yapan Bölgem Mühendislik “Şehr-i Gündem Programı’na” konuk oldu.

2013 yılında İstanbul’dan Gerze’ye gelerek doğalgaz konusunda hizmet vermeye başlayan Bölgem Mühendislik “mekanik tesisat, yerden ısıtma, soğutma akıllı boru kalorifer sistemleri, kombi tedariki alanlarında adından bahsettiriyor.

Akın, iki ortak olarak açmış oldukları şirketlerinde,“ Mühendislerimizle, tecrübeli teknik ekibimizle birlikte çalışma alanlarımızda yapılacak işle ilgili ön çalışma yapılır, fiyatlandırma yapılır müşteri kabul ettiğinde ise malzeme temini yapılır. Bölgem Mühendislik olarak bütün projelerimiz, işimiz sözleşme ile başlar, garanti kapsamında sona erdirilir. Şirket olarak bizim misyonumuz az enerji ile çok verimli bir dönüşüm sağlayabilmektir. Bunun için çalışma yaptığımız noktada tesisat olarak, kullanılan kombi olarak, ısıtma sistemleri olarak en uygun sistemleri kurarak maksimum verim ve
müşteri memnuniyeti üzerinedir.”şeklinde konuştu.

Akın, “Müessese olarak tam boğuşmalı ERP kombileri tercih ettiklerini, bu sistemle %30-35 oranında enerji tasarrufu sağladığını belirterek özellikle çalışan kişilere sabah işe giderken kombiyi kapatmamaları gerektiğini hatırlatarak doğru olan kombinin kapatmak yerine düşük ısıda aralıksız çalışmasıdır.”dedi.

Akın, Bölgem Mühendislik olarak tesisat döşemelerinde neredeyse sıfır dirsek kullandıklarını söyleyerek bu sistem ile bir daire ortalama beş dakikada ısınırken, 70-80 dirsek kullanılarak yapılan tesisatta bir dairenin 30-40 dakikada ısındığını söyledi.

Gerze’de ona yakın ekibi olduğunu dile getiren işletme sahibi Halil Akın, her ekibin 4 kişiden oluştuğunun altını çizerek, “Biz şirket olarak 35-40 çalışanımız ve en önemlisi de herhangi bir acil durumda 7/24 müşterimize hizmet vermekteyiz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ifade eden işletme sahibi bizim şirket felsefemiz yapılan işin sonuna kadar arkasında durmaktır.




 

hakan akbaşhakan akbaş