Güncel
Giriş Tarihi : 11-12-2016 10:38   Güncelleme : 12-12-2016 10:52

Sinoplu Öğrenci Patlamada Şehit Oldu

38 kişinin şehit olduğu İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın çıkışında gerçekleşen hain terör saldırısında Sinoplu üniversite öğrencisi de şehit oldu

Sinoplu Öğrenci Patlamada Şehit Oldu

44 kişinin şehit olduğu İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın çıkışında gerçekleşen hain terör saldırısında Sinoplu üniversite öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş hayatını kaybetti.

Patlamadan ağır yaralı olarak kurtulan Akbaş, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs Ek Hizmet Binası’na kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün Adli Tıp Kurumu'ndan cenazesi alınacak olan Mustafa Berkay Akbaş'ın, yarın Sinop'ta toprağa verileceği kaydedildi.


HAFTA SONU İÇİN ARKADAŞLARIYLA İSTANBUL'A GİTMİŞTİ

Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş'ın, hafta sonu tatili için arkadaşlarıyla birlikte Ankara'dan İstanbul'a gittiği öğrenildi. İstanbul'a gelen Akbaş'ın iki grup halinde taksiye bindikleri, hareket halindeyken arkadaşlarıyla birlikte patlamaya yakalandıkları belirtiliyor.

Eski CHP Sinop Milletvekili adayı, inşaat mühendisi Salim Akbaş ve mimar Zeynep Gültekin Akbaş'ın oğulları olan 22 yaşındaki Mustafa Berkay Akbaş'ın şehadet haberi Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu.

Bu arada 166 kişinin yaralandığı patlamada, Durağanlı bir polis memurundan da henüz haber alınamadığı, yine Sinop Akçaçam köyü nüfusuna kayıtlı İETT şoförü Yasin Karakuş'un da ağır yaralı olduğu bildirildi.


Erkan TaşErkan Taş