Güncel
Giriş Tarihi : 14-11-2019 17:38   Güncelleme : 15-11-2019 13:38

Sinop’ta Bir İlk “Dodo Plus” Açılıyor

Boyabat otogarı işletme sahibi Durağan doğumlu Hamit Çelik, Boyabat otogarına bir de mini AVM yatırımı gerçekleştirdi.

Sinop’ta Bir İlk “Dodo Plus” Açılıyor

İsmini nesli tükenen bir kuştan alan ve marka patentine sahip Dodo Plus restoran ve AVM kapılarını ilk olarak Sinop basınına açtı.

AVM içerisinde dünya markalarından oluşan işletmeler olacağı belirtilirken, restoran mutfağının menüsünün dünya lezzetlerinden oluşuyor.

Dünya mutfağını Boyabat’a getirerek yerel vatandaşların da bu lezzetlere daha kolay ulaşması ve eşsiz lezzetleri tatması amaçlanırken, fiyat listesi standartların üzerinde olmayacak şekilde belirlendi.

Marka patentini almış olan Dodo Plus ilk olarak, Çelik’in milliyetçilik duygularıyla kendi memleketinde yapılmış olup, buradan tüm ülkeye hızlı bir şekilde yayılması hedefleniyor.

Boyabat ayağından sonra Sinop’a yapılması düşünülen Dodo Plus için gerekli araştırmaların yapıldığı, uygun yer temini sağlandığında çalışmalara hızla başlanacağı kaydedildi.

Profesyonel ekiple yola çıkan Dodo Plus, alkolsüz restoran bölümünde yalnızca dünya mutfağının eşsiz sunumunun yanında, çocuk misafirleri için de son derece ince düşünülmüş eğitimlerine katkı sağlayacak bir etkinlik alanı da mevcut.

Kapalı alandan ziyade açık alanında da sahnesi ve iki barı bulunan Dodo Plus, canlı müzik etkinlikleri ve konserler düzenleyerek misafirlerinin hem karnını hem ruhunu doyuracak.

Kısacası misafirlerinin memnuniyeti için en ince ayrıntısına kadar düşünülüp tasarlanmış olan Dodo Plus Boyabat açılışını, 2020 yılının Şubat ayında Hande Yener konseri ile yapmayı planlıyor.

AdminAdmin