Güncel
Giriş Tarihi : 06-02-2012 12:09   Güncelleme : 06-02-2012 12:09

Tehdit Saçmaya Devam Ediyor

Eski Binalarda ki Kiremitler Tehlike Saçmaya Devam Ediyor

Tehdit Saçmaya Devam Ediyor
Eski binaların çatılarında ki kiremitler tehdit saçmaya devam ediyor.

Bugün selvi caddesinde ki bir binanın çatısında her an düşebilecek askıda duran bir kiremit’i gören sağduyulu bir ilçe sakininin konuyu yetkililere taşıması üzerine Gerze Belediyesine ait ekipler duruma hemen müdahale ettiler.



Konuyla ilgili bilgi aldığımız Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, İlçemiz Selvi Caddesinde ki bir binanın çatısındaki kiremitle ilgili kendilerine ihbar geldiğini vurgulayarak ihbar telefonunun ardından bina önünde hemen önlem aldıklarını ve sorunu giderdiklerini söyledi.



Aydın ayrıca şahsa ait binalarda çatı veya kiremitlerle ilgili sıkıntılar olduğunda bina sahiplerine gerekli bildirimlerde bulunduklarını, şayet zorunlu bir durum var ise itfaiyeden yardım alarak sorunun çözülmeye çalışıldığını, fakat tarihi eser olarak nitelendirilen binalara kendilerinin müdahale edemediğini, bu binalara sadece Samsun Anıtlar Kurulunun müdahale edebildiğini sözlerine ekledi.



Aydın son olarak da vatandaşlarımıza seslenerek bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini, çatılardaki olası tehlikelerin önüne geçilmesi noktasında tedbir almaları gerektiğini veya konuyla ilgili kendilerine bilgi vermelerini istedi.  
AdminAdmin