Güncel
Giriş Tarihi : 20-06-2018 10:05   Güncelleme : 20-06-2018 11:07

Vali Şakalar, Emniyet ve Jandarmadan brifing aldı

Sinop Valisi Köksal Şakalar, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, kurum çalışmaları ile ilgili brifing aldı

Vali Şakalar, Emniyet ve Jandarmadan brifing aldı

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. 

İlk olarak Sinop İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şakalar’ı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde ilk olarak Emniyet Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Şakalar,  İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’den İlimizin emniyet ve asayiş durumu, İl Emniyet Müdürlüğü'nün bina, personel, araç ve gereç durumları hakkında brifing aldı. Vali Şakalar, İl Emniyet Müdürü ve emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. Ardından İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Köksal Şakalar, burada İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş ve askeri personel tarafından karşılandı. 

Karşılamanın ardından Komutanlık binasına geçerek şeref defterini imzalayan Vali Şakalar,  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş ile bir süre sohbet etti. İlimiz jandarma bölgesi sorumluluk alanındaki genel asayiş olayları ile ilgili bilgiler alan Vali Köksal Şakalar, İl Jandarma Komutanına ve askeri personele çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak Vitrin Haber

Seda ŞengülSeda Şengül