Güncel
Giriş Tarihi : 29-05-2019 19:35

Vali Şakalar Resim Sergisi ve Ödül Törenine Katıldı

Sinop Valisi Köksal Şakalar, Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Sinop Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘‘Hayalimdeki Mahalle’’ konulu resim sergisi açılışı ve ödül törenine katıldı.

Vali Şakalar Resim Sergisi ve Ödül Törenine Katıldı

Mimarlar Odası Sinop Temsilciliği İl Binasında düzenlenen ‘‘Hayalimdeki Mahalle’’ konulu resim sergisinin açılış kurdelasını Vali Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve küçük ressamlar birlikte kestiler.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Vali Şakalar sergilenen resimleri tek tek inceleyerek, resimleri yapan küçük ressamlardan yaptıkları resimlerde neleri anlatmak istediklerini dinledi.

Programda son olarak ‘‘Hayalimdeki Mahalle’’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül törenine geçildi.

Ödül töreninde dereceye giren küçük ressamların ödülleri Sinop Valisi Köksal Şakalar ve Protokol Üyeleri tarafından verildi. Şakalar, yaptıkları güzel resimlerden dolayı küçük ressamları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Türkiye Mimarlar Odası Birliği Sinop Temsilciliği tarafından düzenlenen Hayalimdeki Mahalle konulu resim sergisi açılışı ve ödül törenine Vali Köksal Şakalar’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alpaslan Özdağlı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hikmet Tosun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Türkiye Mimarlar Odası Birliği Sinop Temsilcisi Mehmet İsmet Aykın, Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Görsel Sanatlar öğretmeni ve Ünlü Karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu, yarışmaya katılan küçük ressamlar ve aileleri katıldı.

hakan akbaşhakan akbaş