Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2018 12:12   Güncelleme : 24-05-2018 13:00

Yeni Sinop Valisi Köksal Şakalar görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Sandıklı Kaymakamlığı görevinden Sinop Valisi olarak ataması yapılan Köksal Şakalar görevine başladı

Yeni Sinop Valisi Köksal Şakalar görevine başladı

Vali Şakalar için Sinop Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene Vali Yardımcıları İzzet Ercan ve Mehmet Tanışır, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş,İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve valilik personeli katıldı.

Makamında açıklama yapan Sinop Valisi Köksal Şakalar;”14 Mayıs 2018 tarihinde Bakanlar kurulu kararıyla Sinop İlimize atamamız yapıldı. Bu vesile ile başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sn Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Bakanlar kurulumuzun değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Sinop daha önceden bildiğimiz gördüğümüz ilimiz. Denizi, Ormanları, Şelaleleri, tarihi ve tabiat güzellikleri ile huzurlu sakin bir ilimiz. Bundan sonra bizlerde Sinop’a elimizden geldiği kadar hep beraber ağabeylerimizden, büyüklerimizden devir aldığımız bayrağı ileri getirmek için çalışacağız. Tabi benim daha önceki görev yerlerimden birisi de Bilecik. Şeyh Edebali’nin söylediği gibi. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın demiş. Biz de insan odaklı bir yönetimle insanların dertleri ile, insanların ihtiyaçları ile özellikle dezavantajları grupları önceleyerek yoksullar yetimler ve ya engelliler önceliğimiz olmak üzere güler yüzlü hizmet etmeye şeffaf yönetim kurmaya çalışacağız.

Bu çalışmalarımızda bütün Meslektaşlarımızın, Milletvekillerimizin, Yerel yönetim başkanlarımızın, Sivil toplum örgütlerimizin, ve tüm kamu kuruluşların desteği ile gayreti ile yapmaya çalışacağız. Bundan sonra da Sinop’ta huzurlu mutlu bir kent olan Sinop’ta hep beraber daha iyisini yapmaya çalışacağız. Bu vesile ile tüm Sinoplu hemşerilerimizin Ramazanını tebrik ederken saygı ve selamlarımı söylüyorum. “dedi.

hakan akbaşhakan akbaş