Güncel
Giriş Tarihi : 25-02-2018 22:24   Güncelleme : 25-02-2018 22:52

Yetkili ve Muhattap Arıyoruz

Gerzeliler Her Yağmur Yağdığında Biz Bu Sorunları Yaşamak Zorunda mıyız ?

Yetkili ve Muhattap Arıyoruz

İki gündür sağanak bir şekilde yağmaya devam eden yağmur alt yapı sorununu bir kez daha gözler önüne serdi.

Cengiz inşaat tarafından yapılan Sinop Samsun karayolunun ilçemizden geçen güzergahında yağmur mazgallarının sağlıklı bir şekilde yapılmaması fotoğraflardaki görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Samsun Sinop güzergâhında birçok noktada ve yine aynı şekilde Saim Doktorun evinin önünden şehir mezarlığına giden yolda, keza yine aynı şekilde saim doktorun evinin önünden şehirler arası yola yola çıkan güzergahta kaldırım ve yağmur sularının mazgallar ile tutulamaması neticesinde her yağmur sonrasında yukarıdan aşağı doğru adeta sel olup gelen yağmur suları ana yol güzergahında havuzlanmalara sebebiyet veriyor.

Bir okuyucumuz tarafından çekilen ve bizlere gönderilen video ve fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz... 

Yine Cengiz İnşaat tarafından yapılan karayolunda yapıldığı günden bu güne kadar her yağmur yağdığında özellikle üçgen ev ile sanayi sitesi arasında oluşan gölet yine herkesin şikayetlerine neden olmaktadır.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak bziler vatandaşlarımızdan bize gelen sikayetleri ve sorunları objektif bir şekilde yetkililere iletmeyi ve bu sorunların çözümü noktasında çalışmaların takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

hakan akbaşhakan akbaş