Röportajlar
Giriş Tarihi : 06-12-2011 16:11   Güncelleme : 06-12-2011 16:11

Gerze'de Bir İlk

Seçimlerin Ardından Nezaket Ziyaretinde Bulundular

Gerze'de Bir İlk

Geçen hafta Olağan Genel Kurulunu yapan Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Olağan Genel Kurul sonrasında 2. kez başkanlık koltuğuna oturan Kadir Gündoğdu ve ekibi başta Gerze Kaymakamı Metin Kubilay olmak üzere diğer kurum müdürlerini ziyaret etti.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Ak Parti İlçe Teşkilatı başkanı ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ise daha önceden atama ile başkanlık görevini sürdürdüğünü, şuanda seçilerek gelen başkan olduğunu vurgulayarak bu dönem benim ustalık dönemimdir. Bundan sonra ilçemizin her alanda kalkınabilmesi, gelişebilmesi için şahsım ve yönetim kurulum olarak her zaman halkımızın yanında olacağız”dedi.

Gündoğdu ve yönetim kurulu Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Gerze Meslek Yüksek Okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gerze Devlet Hastanesi, ilçemizdeki orta ölçekli işyerlerini ziyaret ederek kurumlara ve yatırımcılara her türlü noktada gereken desteği vereceklerini söyledi.


İlçe Başkanı Partilerinin adı gibi Ak Parti yani Adalet ve Kalkınmayı ön planda tuttuklarını vurgulayarak “Bizim bundan sonra tek amacımız Adalet (hak hukuk) ve ilçemizin daha fazla kalkınması olacaktır” dedi.


AdminAdmin