Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2017 22:15   Güncelleme : 24-12-2017 22:55

Sinop'un Değerleri Anlatıldı

''Sinop'un Değerleri Paneli'' İstanbul Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Sinop'un Değerleri Anlatıldı

Sinoplular Adil Düzen Derneği SİMGO ''Sinop'un Değerleri Paneli'' İstanbul Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Panel ile ilgili olarak bizlere bilgi sunan SİMGO Genel Başkanı Abdullah Ali Gül derneğimizin amacı; Sinop’ta Milli Görüş yapılanmasına bağlı olarak yereldeki arkadaşlarımıza katkı ve destek sağlamak, eğitim amaçlı çalışma yapmaktır. Derneğimiz, İki ayda bir İstanbul’da durum değerlendirmesi yapmak, Sinoplu Milli Görüşçüler, Adil Düzen Derneği olarak İlçeler düzeyinde de ki teşkilatlanmaya katkı sağlamaktır dedi.

54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr.Necmettin Erbakan'ı anlatmak amacıyla Panele konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özgür ise yapmış olduğu konuşmada:

İlim, İrfan insanı kıymetli hemşerimiz örnek devlet adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Moderatör olarak bu panelde siz değerli konuklarımıza sunmaktan onur duymaktayım.

Şahsıma rahmetli Erbakan hocamızı bir nebzede olsa anlatma fırsatını veren Sinop'un değeri olarak bizi bu güzel organizasyona davet eden, plaket ile onurlandıran SİMGO Genel Başkanı Abdullah Ali Gül’e ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Programın bitiminde konuşmacılara plaket sunan Gül Sözlerini “ Program sunuculuğunu yapan önceki Genel başkanımız Beşir Elmacı beye, Moderatör Barbaros Baltacı Beye, Seyyid Bilal Hz.leri sunumunu yapan Fahri Yağlı Beye, Necmettin Erbakan hocamızla ilgili sunumu yapan Mehmet Ali Beye, Programla ilgili materyallerin hazırlanmasında emeği geçen, Eski başkanlarımızdan Şevket Maviş ve Hüseyin Aslan Beylere, tüm STK temsilcilerine, muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerine ve tüm katılımcılara, özelliklede programa katılım sağlayan hanımefendilere teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” diyerek tamamladı.

hakan akbaşhakan akbaş