Spor
Giriş Tarihi : 06-08-2017 20:30   Güncelleme : 06-08-2017 21:14

Gerze Çarşı'nın Kalbi Samsun'da Atacak

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak Türkiye Süper Kupası karşılaşmasında Gerze Çarşı Grubu üyeleri de gönül verdikleri takımı desteklemek için statta yerlerini aldı.

Gerze Çarşı'nın Kalbi Samsun'da Atacak
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak Türkiye Süper Kupası karşılaşmasında Gerze Çarşı Grubu üyeleri de gönül verdikleri takımı desteklemek için statta yerlerini aldı.

 

Bugün saat 16:30’da Gerze Belediyesi tarafından verilen otobüsle Samsun’a hareket eden 30 kadar Gerzeli taraftar, Beşiktaş’ın galibiyeti için 12. Adamlık görevini üstlenecek. Takımlarını desteklemek için erken saatlerde bir araya gelen Beşiktaşlı grup, büyük bir Beşiktaş bayrağı eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlçemize yakın bir konumda oynanacak maç için heyecanlı olduklarını ifade eden Gerzeli Çarşı Grubu taraftarları, “bugün elimizden geldiğince Beşiktaşımızın galibiyeti için çalışacağız. Taraftar olarak en iyi şekilde takımımızı destekleyeceğiz” şeklinde konuştular.

 

Saat 20:45’te başlayan maç için yerlerini alan Gerzeli taraftarlar, siyah beyazlı takımı desteklemek için stattaki yerleri çoktan aldılar.

Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi


Erkan TaşErkan Taş