Spor
Giriş Tarihi : 24-09-2020 13:54   Güncelleme : 24-09-2020 14:17

Gerzeli Kürekçiler Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı 25-27 Eylül tarihlerinde Sapanca’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için yola çıktılar

Gerzeli Kürekçiler Türkiye Şampiyonası Yolcusu

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı, "Sporcularımız yıl boyunca, bu şampiyona için hazırlanıp, antrenmanlarını aksatmadan disiplin ve özverili bir şekilde tamamladılar.

Şampiyonada yarışacak altı sporcumuz Sude Akan, Tuana Yanık, Mete Çolak, Salih Topal, Pelin İmamoğlu, Kayra Melek Danacı ve Antrenörümüz Yücel Altun’ a Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyor, Gerze’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum.

Bizlerden şampiyonaya katılım konusunda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Murat Güven, Belediye Başkanımız Cevat Şensoy, Başkan Yardımcımız Fatih Öz' e teşekkür ediyorum.

Ayrıca ekonomik anlamda bizleri destekleyen Gerzeli iş insanlarımız, değerli esnaflarımız, kulüp üyelerimize ve birlikte yürüdüğümüz Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin