Spor
Giriş Tarihi : 01-02-2018 15:14   Güncelleme : 01-02-2018 15:18

Öztürk’ten Sinopspor’a Destek

Sinopspor’un daha önce Çarşamba deplasmanına destek veren İş Adamı Mustafa Öztürk, bu kez Ladik deplasman masraflarını üstlendi

Öztürk’ten Sinopspor’a Destek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. grup takımlarından Sinopspor, hafta sonu Samsun’da Ladik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

4 Şubat Pazar günü saat 14:00’da Ladik ilçe stadında oynanacak olan Ladik Belediyespor karşılaşmasının deplasman masrafları sponsoru HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk oldu. HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk, “Şehrimizin takımı için elimizden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya hazırız. Çarşambaspor deplasmanının ardından Ladik deplasmanının da sponsoru olmaya karar verdik. İlimizin takımına bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize” dedi. Öztürk’e desteğinden dolayı teşekkür eden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, “Her deplasmanda bir İş Adamımız deplasman masraflarımızı karşılıyor. Bu desteklerde diğer iş adamlarımıza örnek oluyor.

Bizler de Sinopspor Kulübü olarak, Çarşamba ve Ladik deplasmanı sponsorumuz HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk’e yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 

hakan akbaşhakan akbaş