Spor
Giriş Tarihi : 20-12-2018 14:44   Güncelleme : 20-12-2018 15:46

Şampiyona destek...

Şampiyon temsilcimiz Gerze Belediye Spor destek bekliyor

Şampiyona destek...

Şampiyon temsilcimiz Gerze Belediye Spor destek bekliyor

Sezon sonunda şampiyonluğa imzasını atarak kupayı kaldıran Gerze Belediye Spor, yeni sezona moralli başlamak için Gerzelilerin desteğini bekliyor.

Sezonun ilk resmi maçına Özel İdarespor ile Sinop 80. Yıl Stadında çıkacak olan temsilcimiz maç öncesinde takım yönetimi tarafından organize edilen destek kahvaltısına tüm vatandaşları davet etti.

Sezona moralli başlamak için düzenlenen kahvaltı programına ilginin yoğun olması beklentisi içinde olduklarını belirten takım yönetimi; “Favori olarak çıktığımız bu sezonda hedefimiz BAL. Bu vesileyle de çıkacağımız zorlu sezonda takımımıza destek olmak adına vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. İlçemiz Şehir Stadının yenilenme projesi başlıyor. Bu nedenle de Özel İdarespor karşılaşması Sinop Bostancılı Şehir Stadı'nda oynanacak. Gerzeliler yine üstüne düşen görevi yapıp kuşkusuz bizlere destek olacaktır. Bu anlamda da düzenleyeceğimiz kahvaltı programı biletlerine yoğun ilgi istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Düzenlenecek olan kahvaltı programına katılarak destek vermek isteyen vatandaşlar, biletlere Gerze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler İrtibat Bürosu ile birlikte Vodafone Bayii’nden ulaşabilirler.

NOT: Kahvaltı programı, 23 Aralık Pazar günü saat 09.00’da ilçemiz Orta Aile Çaybahçesi’nde takımla birlikte düzenlenecek

AdminAdmin