Spor
Giriş Tarihi : 05-09-2016 17:09   Güncelleme : 05-09-2016 17:27

Sezon Öncesi Aldıkları Kupa Moral Oldu

Gerze Belediye Spor yeni sezon için takımda forma giyecek oyuncularını seçti. Ayrıca sezon öncesi Mutluluk Festivali ayak tenisi turnuvasında aldıkları kupa takıma moral oldu

Sezon Öncesi Aldıkları Kupa Moral Oldu

İlçede sporcu yetiştirmek ve gençlere spor alanında imkan sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Gerze Belediye spor, Gerze ilçe stadında düzenlediği futbol seçmelerinde yeni yetenekleri bünyesine kazandırdı.

Amatör Futbol Müsabakalarına katılacak takımda ter dökecek yetenekli oyuncuların seçildiği etkinlikte, genç yetenekler takımda yer alabilmek için hünerlerini sergilediler.

Samsun'dan Boyabat'tan ve diğer ilçelerden Gerze'ye gelerek elemelere katılan genç oyuncuların heyecanları görülmeye değerdi.

Klüp Başkanı Uğur Sağır, yönetici Abdullah Oğuz ve antrenör Özgür Korkmaz gözetiminde gerçekleştirilen seçmelerde, oyuncular ayrıca  çift kale maç yaptılar.

Mutluluk Festivalinde 1. Oldular

Gerze Belediye Spor Ayak Tenis takımı da yeni bir başarıya imza atarak Sinop'ta yapılan Uluslararası Mutluluk Festivalinde düzenlenen Ayak Tenisi müsabakalarında birinci olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Futbol seçmelerinin sürdüğü esnada Kulüp Başkanı Uğur Sağır, Yönetici Abdullah Oğuz, Antrenör Özgür Korkmaz ile birlikte sahaya gelen Ayak Tenisi takımı, kupalarını kaldırarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AdminAdmin