Yaşam
Giriş Tarihi : 06-10-2018 12:16   Güncelleme : 06-10-2018 12:25

Gerze'ye nostaljik cafe...

İlçemizde bir işletme daha kapılarını müşterilerine açtı

Gerze'ye nostaljik cafe...

Gerze MYO yanında hastane kavşağında 05 Ekim Cuma günü saat 17.30'da açılan Cafe Maça, ilk misafirlerinin ağırladı.
Cafe Maça açılışını Gerze belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte yaptı.

Açılışa CHP eski Sinop İl Başkanı ve Sinop belediye başkan aday adayı Barış Ayhan, MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve diğer davetliler katıldı.
Belovacıklı Konuşmasında; “Gerze’mize yakışan güzel bir mekan daha açıldı. Gerze'de gün geçtikte çıta daha da yükseliyor” dedi. Özellikle üniversite yanında olmasının büyük avantaj olduğunu söyleyen Belovacıklı, yeni işletmenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Chp milletvekili Barış Karadeniz ise işletmenin Gerze'ye hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.
İşletmenin en çok dikkat çeken özelliği ise başta Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük boy fotoğrafı olmak üzere Yeşilçam’ın usta oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı görseller açılışa katılanlar tarafından oldukça beğenildi. Ayrıca haftanın belirli günlerinde Yeşilçam filmlerinin sinevizyonda gösterimi yapılacağı bilgisi de işletme sahibi tarafından paylaşıldı.

Açılış ve ikramın ardından mekan sahibi Orhan Güzeloğlu, kendileri için önemli olan bu günde açılışa gelen ve yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini ileterek menü içeriğinin de zengin ve uygun fiyatlı olduğunu sözlerine ekledi.

       

Seda ŞengülSeda Şengül