Asayiş
Giriş Tarihi : 12-11-2022 13:19   Güncelleme : 12-11-2022 13:21

Eski Gerze Kaymakamı Vefat Etti

Beylik silahıyla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulunan Eski Gerze Kaymakamı Alparslan Kılıç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Eski Gerze Kaymakamı Vefat Etti

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl eylül ayında Armutlu ilçesinde göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası Alparslan Kılıç (45), 6 Kasım 2022 Pazar günü evinde beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralanan ve Yalova Devlet Hastanesi’ne yoğun bakımda tedavi gören Kaymakam Kılıç’tan acı haber geldi. Kaymakam Kılıç, hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

SİNOP GERZE'DE GÖREV YAPTI

1977 yılında Hollanda'da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kılıç; Sinop - Gerze, Aksaray - Gülağaç ve Giresun - Dağankent Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl süre ile İngiltere'de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren Kılıç; Kayseri - Akkışla, Ardahan - Çıldır, Edirne - Havsa, Diyarbakır - Dicle, Eskişehir - Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. 19.08.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Armutlu'ya atanan Kılıç, 08.09.2021 tarihinde görevine başladı.

AdminAdmin