Asayiş
Giriş Tarihi : 22-08-2022 13:44   Güncelleme : 22-08-2022 13:53

Kan donduran cinayet

Gölette cesedi bulunan kadının bıçakla öldürülüp yakıldığı belirlendi

Kan donduran cinayet

Boyabat’ ın Koçak köyünde 17 Ağustos'ta yol kenarında yanmış halde bir otomobil gören köylüler durumu jandarmaya bildirmiş, aracın sahibi olduğu öğrenilen Gülten İnan'ın (52) evinde olmadığının tespit edilmesi üzerine deniz polisi ile yakınları ve komşularının katılımıyla çalışma başlatılmıştı. Yürütülen çalışmalar sonucu Gülten İnan'ın cesedi, aracın yandığı bölgenin yaklaşık 500 metre uzağındaki gölette bulunmuştu.

İlçedeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntüleri ile KGYS kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, İnan'ın yol kenarında yanmış halde bulunan aracının olayın yaşadığı gün köye giden yol güzergâhında başka biri tarafından kullanıldığını tespit etti.

Kimliği tespit edilen şüphelinin, ilçede esnaflık yapan Kadir K. olduğunu belirlenirken, adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürme" iddiasıyla tutuklandı.

Gülten İnan ile Kadir K. arasında alacak meselesi nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu, olay günü ikili arasında bu nedenle tartışma yaşandığı, zanlının İnan'ı bıçakla öldürdükten sonra aracıyla birlikte yaktığı, ardından cesedini gölete attığı ortaya kaydedildi.

AdminAdmin